Тканини для захисного, робочого, корпоративного спецодягу і обмундирування

Україна, Київ
Пн-Пт: 08:00–17:00
Сб-Вс: Закрито
Телефон: 0 (44) 333-43-30
E-mail: mailbox@teksika.ua
Веб-сайт: teksika.ua

©1997–2024 ТОВ «Тексіка»

0.00 грн

Ситець

Ситець насамперед призначений для пошиття жіночих суконь, сорочок та легкого дитячого одягу. Після спеціальної термообробки тканини ситець можна досягти ефекту жатої поверхні. Таку тканину часто використовують для пошиття постільної білизни. В даному випадку ситець зручний не лише легкістю, але й тим, що після прання його не потрібно прасувати.

При цьому ситець є дуже ніжним і тонким матеріалом полотняного переплетення. Виробляється він з бавовни і часто зустрічається з барвистим набивним малюнком. Класичний ситець має малу міцність і на ньому погано тримається фарба. Тому речі з такої тканини швидко вигоряють. Але сучасні технології допомагають усунути подібний мінус матеріалу.

Достоїнствами ситцю можна назвати його відносну дешевизну, легкість та відмінну повітропроникність. З пранням цієї тканини не виникає проблем, він швидко сохне і легко гладиться. Речі з ситцю дуже практичні та комфортні влітку.

Область застосування:

  • Виготовлення жіночого одягу;
  • Виготовлення дитячого одягу;
  • Виготовлення літнього одягу;
  • Виготовлення постільної білизни;
  • Виготовлення хусток;
  • Виготовлення фіранок;

У нас ви зможете купити ситець оптом за дуже приємними цінами. Для цього потрібно зателефонувати нам і менеджер допоможе вам оформити замовлення та з урахуванням персональної знижки.

Повернення до списку